Dentalni
turizam

Sigurno ste razmišljali o tome kako osvježiti svoj osmijeh bez trošenja iznosa novca sličnog cijeni manjeg stana. Stomatološka ordinacija Adent Brčko Vam može pomoći. Zamjena jednog zuba s tretmanom kanala u Evropskoj uniji može Vas koštati više od 1000 evra. Ako se odlučite za kompletnu rekonstrukciju sa implantima, cijena se može popeti na više od 40.000 evra. Zašto izdvajati toliko novca kada isti kvalitet možete dobiti po znatno pristupačnijim cijenama, sa garantovanim kvalitetom?

Povoljan implantat
Bezmetalna krunica
Proteze

ZUBNI IMPLANTI

Bezmetalne krunice

Zubne proteze (komplet)

Povoljan implantat

ZUBNI IMPLANTI

Bosna – 450 evra 

EU- 2000 evra 

Bezmetalna krunica

Bezmetalne krunice

Bosna – 250 evra 

EU – 250 evra 

Proteze

Zubne proteze
(komplet)

Bosna – 450 evra 

EU – 1000 evra 

Razlozi da nama ukažete Vaše povjerenje

Zašto odabrati Brčko za dentalne usluge
Stomatološka ordinacija A-Dent prepoznaje važnost pružanja stomatoloških usluga svojim inostranim pacijentima. Sa profesionalnim tretmanima dostupnim po cijenama koje su znatno niže u odnosu na zemlje Zapadne Evrope, Bosna i Hercegovina postaje idealna destinacija za one koji traže kvalitetnu dentalnu njegu bez velikih troškova.
Garantovan kvalitet stomatoloških tretmana
Naša ordinacija se fokusira na pružanje vrhunskih stomatoloških usluga. Specijalizovani smo za različite oblasti, uključujući oralnu hirurgiju i stomatološku protetiku, uz korišćenje savremene tehnologije i materijala. Naš stručni tim garantuje visok kvalitet usluge za sve naše pacijente.
Komforan smeštaj za naše međunarodne pacijente
Kako bismo olakšali boravak našim inostranim pacijentima, A-Dent nudi pomoć u organizovanju smještaja. U saradnji sa lokalnim hotelima i apartmanima, obezbjeđujemo komforan i prijatan smeštaj u blizini naše ordinacije, čineći vaš boravak što ugodnijim.
Brzo i efikasno do Vašeg novog osmijeha
S obzirom da inostrani pacijenti mogu ostati samo određeni vremenski period, posvećeni smo brzom i efikasnom pružanju usluga, omogućavajući vam da u najkraćem mogućem roku dobijete nove zube. Naš tim radi efikasno kako bismo osigurali da vaš boravak bude produktivan i da rezultati premašuju vaša očekivanja.
Personalizovani pristup za svakog pacijenta
Jedna od prednosti naše ordinacije je individualni pristup svakom pacijentu. Naš tim stomatologa posvećuje posebnu pažnju razumevanju vaših potreba i želja, stvarajući prisniji odnos u odnosu na ono što možete doživeti u većim evropskim zdravstvenim centrima.
Upoznajte Brčko distrikt tokom vašeg tretmana
Pored vrhunskih dentalnih usluga, Brčko distrikt nudi brojne turističke atrakcije. Iskoristite priliku da istražite bogatu kulturu, istoriju i prirodne ljepote našeg grada tokom vašeg boravka.

Proces zakazivanja termina

Ordinacija A-Dent svakako posebnu pažnju i vrijeme pridaje i svojim pacijentima iz inostranstva jer smo svjesni da nije tako jednostavno pokloniti svoje povjerenje stomatologu iz strane zemlje. Iz tog razloga stomatološka ordinacija ADent je spremna pomoći i ponuditi svojim pacijentima dentalni turistički paket, koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cijenama, koje su čak i do 70% niže u odnosu na zemlje Zapadne Evrope.

 Ortopan snimak

Saradnja između pacijenata iz inostranstva i ordinacije obično počinje tako što biste nam Vi poslali jedan email sa Vašim digitalnim ortopanom. 

 Plan terapije

Nakon što dobijemo email sa Vašim digitalnim ortopanom, naši će specijalisti detaljno pregledati svu Vašu dokumentaciju i nakon par dana Vam dajemo procjenu stanja Vaših zuba i nekoliko predloženih terapija.

 Online pregled

Kako bismo imali bolji uvid u stanje Vaših zuba sa ciljem da se odredi adekvatni plan terapije, nekada je neophodno da nam dostavite i Vaše fotografije putem email-a ili telefona.

 Vrijeme boravka

Dužina Vašeg boravka u našem gradu zavisi od plana date terapije.

Stomatološke usluge

Dok Vi uživate u turističkim atrakcijama ili druženju sa Vašim prijateljima i rođacima stomatološka ordinacija ADent kreira Vaš savršeni osmijeh

Šta Vam nudi ordinacija A-Dent

Prevoz

Naši vozači će Vas dočekati i na kraju tretmana odvesti do aerodroma po znatno povoljnijim cijenama

Smještaj

Takođe smo u mogućnosti obezbjediti Vam smještaj po znatno povoljnijim cijenama
Saznaj više

SIM karticu

Od nas dobijate i SIM karticu sa uplaćenom dopunom za vreme Vašeg boravka u Brčkom

U mogućnosti smo da, pored nižih cijena stomatoloških usluga, ponudimo našim pacijentima i smještaj po POVOLJNIJIM cijenama u vremenu dok traje njihova terapija. Smještaj se nalazi u najužem centru grada, novouređeni su, imaju vlastiti parking i pristup internetu. S obzirom da je smještaj nadomak centra grada, između posjeta stomatologu, imaćete vremena ili odmarati u miru i tišini ili otkrivati Brčko i sve ljepote koje pruža!

Oblasti koje izdvajamo kao najatraktivnije, a zbog kojih naši pacijenti najčešće dolaze kod nas su protetika i implantologija. Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate!

Kontaktirajte nas

info@a-adent.com

Lokacija

Branislava Nušića 10
I sprat, stan 4, Brčko

Pozovite nas

+387 65 622 400

A-Dent Vam takođe garantuje

Kontaktirajte nas

Individualni pristup za svakog našeg pacijenta