O nama

Smješteni u samom centru grada Brčko distrikt, naša stomatološka praksa ima zadovoljstvo liječiti pacijente kako iz samog grada tako i iz šire okoline ali i van granica Bosne i Hercegovine. Vaš porodični stomatolog Brčko

Zašto je A-Dent pravi izbor?

Vaš porodični stomatolog!

Naša ordinacija je opremljena najsavremenijom tehnologijom prema najvišim standardima struke i kao takva smještena u pomno osmišljenom opuštajućem ambijentu. 

Nakon višegodišnjeg rada u Bosni i Hercegovini i Srbiji i usavršavanja u Austriji, dr Aleksandra Reljić Jović ostaje maksimalno posvećena svom poslu i najsavremenijim stomatološkim procedurama. U svom radu maksimalno je posvećena pacijentu i akcenat je na individualnom pristupu čime najbolje razumijemo tegobe naših pacijenata i dolazimo do optimalnog rješenja svakog problema.

Naše stomatološke usluge bazirane su na stomatološkoj protetici, oralnoj hirurgiji i implantologiji, parodontologiji, endodonciji, restaurativnoj i estetskoj stomatologiji.

A-DENT Tim

Vaši doktori

Tim stomatološke ordinacije A-Dent nije samo prijateljski orijentisan, već i obučen po najvišim standardima koji su dostupni samo u razvijenim zemljama Evrope.
A Dent Brčko

Asst. dr Aleksandra Reljić Jović

Specijalista stomatološke protetike

Dr Tijana Blagojević Slijepčević

Specijalista ortopedije vilica

Dr Biljana Mihajlović Opačić

Specijalista oralne hirurgije

Šta vam nudi A-DENT

Profesionalni tretman za svakog pacijenta

U A-Dent-u nudimo Vam kombinaciju naprednih kliničkih, hirurških i kozmetičkih vještina kako biste imali Vaš osmijeh iz snova.

Razumijemo da su mnogi ljudi nervozni ili nesigurni u vezi stomatoloških tretmana tako da nudimo najviše standarde brige o našim pacijentima za vrijeme i nakon tretmana.

Kroz naš program prevencije i održavanja ili kroz pismene preporuke bićete u stanju da i dalje njegujete Vaš osmijeh i nakon tretmana.

Imaćete posvećen tim koji će se brinuti o Vama na putu do Vašeg osmijeha!
U A-Dent-u mi zaista razumijemo značaj Vašeg osmijeha, jer osmijeh utiče na to šta osjećate o sebi i utiče na način na koji Vas drugi vide. Želimo da Vam pomognemo da postignete najbolje, prirodno lijep dugotrajan osmijeh, tako da možete jesti, pričati i smijati se sa potpunom sigurnošću.

Dolaskom u ordinaciju A-Dent primjetićete da, kombinacijom najinovativnijih stomatoloških tretmana i totalnom brigom o Vašim potrebama, Vaš osmijeh se vraća na lice.

Kako Vam možemo pomoći?

Mi smo potpuno posvećeni zdravlju Vaših zuba

Koristimo najnapredniju tehnologiju u dentalnoj medicini

0
Naučna rada
0 +
Godina iskustva
0 +
Zadovoljnih pacijenata
0 %
Satisfakcija

Šta drugi kažu o nama

Zdravlje Vaših zuba je na prvom mjestu

Besplatan pregled i konsultacije

U našoj ordinaciji je svaki stomatološki pregled besplatan. Redovnim pregledima držite zdravlje svojih zuba pod kontrolom i smanjujete potrebu za intervencijama. Ako želite zdrave zube, lijepe zube i ako želite da spriječite bol i nelagodnost, zakažite pregled već danas.

A-DENT bezbolne procedure u stomatologiji.

Za pozive iz inostranstva
+387 65 622 400
Stomatološki pregledi su važan dio prevencije zdravlja. Tokom pregleda, Vaš zubar će procjeniti opšte stanje Vašeg oralnog zdravlja, kao i rizik javljanja potencijalnih problema. Takođe bićete i u prilici da sa stomatologom porazgovarate o Vašim navikama, oralnoj higijeni i o nekim faktorima rizika koji utiču na Vaše zdravlje i izgled Vaših zuba.

A-DENT bezbolne procedure u stomatologiji.

Za pozive iz inostranstva
+387 65 622 400
Redovni pregledi su najbolji način da očuvate oralno zdravlje i opšte blagostanje. Stomatološki pregled daje mogućnost Vašem stomatologu da Vam uputi neke savjete oko njege zuba i da rano otkrije probleme, onda kada ih je najlakše otkloniti.

A-DENT bezbolne procedure u stomatologiji.

Za pozive iz inostranstva
+387 65 622 400
Previous
Next