Stomatološke usluge

Bezbolne procedure u stomatologiji

oralna hirurgija

Nakon višegodišnjeg školovanja i rada u Srbiji i usavršavanja u Austriji, dr Aleksandra Reljić Jović sa svojim stručnim A-Dent timom uspješno nastavlja implantiranje. Iskustvo i kompetentnost donose uspjeh.

lečenje zuba adent brcko

Konzervativa

Ako je Vaš zub oštećen usled habanja ili je zahvaćen karijesom, njegovo prvobitno stanje može se obnoviti plombom. Nudimo bijele kompozitne plombe i kompozitne fasete koje se neće ni primjetiti na Vašem zubu.

Protetika

Ako Vam zub fali u potpunosti, nemojte se brinuti jer je protetika naša specijalnost i nudi idealnu restauraciju. Kao rezultat toga, funkcija i ljepota Vaših zuba može se potpuno obnoviti i podići na viši nivo.

Estetska stomatologija

Nudimo Vam širok izbor mogućnosti uljepšavanja Vaših zuba: od izbjeljivanja, preko mostova pa do venira. Uz stručne savjete dr Aleksandre Reljić Jović, Vi ste na pravom putu prema blistavom osmijehu.

Dječija stomatologija

S posebno prilagođenim ponašanjem, zubni tretman je opušteniji i nježniji za Vaše dijete. Uvijek uzimamo maksimalno vremena za vaše dijete, s puno strpljenja, empatije i smirenosti.

Profilaksa

Oralna higijena i zalivanje fisura su najbolja zubna njega – a mi smo eksperti na tom polju. Nakon dijagnoze preporučujemo Vam odgovarajući oblik liječenja i pratimo Vas na putu do izlečenja zuba.

Parodontologija

Pomoći ćemo Vam da Vaše desni ponovo zablistaju. Sa našim specijalnim parodontološkim programom garantujemo Vam zdrave desni kao i dugoročnije zadržavanje Vaših zuba.

Ortodoncija

S našim ortodontskim aparatima ispravljamo neusklađenosti zuba i time vam pružamo potpuno novi doživljaj. Nakon isplaniranog tretmana, dobit ćete svoj aparat u roku od nekoliko dana.